Ouder worden; deze drie trucs gebruiken we stiekem allemaal!

Ouder worden, iets waar we niet omheen kunnen maar waar we niet altijd vrolijk van worden. Maar niet getreurd, het alternatief van ouder worden kennen we allemaal en daar wordt al helemaal niemand vrolijk van! Daarom mogen we ieder jaar dat we weer een kaarsje extra mogen uitblazen dankbaar zijn. Maar die jaren zien we natuurlijk vooral terug in de spiegel. We doen er alles aan om ‘het verval’ een beetje te beperken, maar de kracht van de natuur is niet altijd tegen te houden. Gelukkig zijn er veel oplossingen te bedenken (nee, geen botox) die jou jong en stralend houden. Welke zaken we allemaal stiekem gebruiken maar niet verklappen? Lees snel verder.

1. Lekker strak

Natuurlijk sporten we volop en letten we op onze voeding. Maar er komt een moment dat dat zwembandje gewoon echt niet meer weg wil. Je bent daar niet uniek mee, dit heeft iedereen. Ook geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten dus. Er zijn echter tegenwoordig fantastische shapewear op de markt die jouw lichaam nét op die punten een beetje corrigeren. Een corrigerende body zorgt ervoor dat jij je heerlijk voelt in de strakke jurk. Niemand ziet het ondergoed, maar wel het prachtige resultaat!

2. Nieuw haar

Hairextensions, iets wat de afgelopen jaren enorm in opkomst is en qua innovatie een vlucht heeft genomen. We kennen allemaal de drama beelden van mensen die nephaar in hadden laten vlechten en daarna praktisch kaal werden. Deze technologieën zijn echt stukken beter geworden, en je kunt nu met een gerust hart wat extra haar toevoegen aan je dunner wordende bos. En geloof ons; 90% van de vrouwen boven de 40 met weelderig haar doet dit!

3. Pittige massage

Nog een truc die echt werkt; bindweefselmassages. Denk hierbij niet aan relaxte behandelingen waar je helemaal zen vandaan komt, maar aan pittige sessies waar je echt nog wel even bont en blauw van bent (althans zo voelt het). Maar het resultaat? Stralend strak! Door het bindweefsel los te maken, neemt de doorbloeding toe en is je huid meteen strakker en stralender.

Kortom, iedereen wordt ouder en de beste remedie hiertegen is; omarm het! Stralende mensen die happy en blij zijn, daar zie je niet een rimpeltje meer of minder. Toch willen we ook zelfverzekerd zijn en daar zijn kleine trucjes voor die we stiekem allemaal gebruiken, en waar niets mis mee is!

Terug naar home
BabyBaby