Deze bh-soorten mogen niet ontbreken in je garderobe

Als moeder is het handig als je beschikt over meerdere bh’s. Zo kun je afwisselen en de bh afstemmen op verschillende situaties. Ben je op zoek naar een nieuwe bh, bijvoorbeeld voor je postpartum lichaam, dan heb je volop mogelijkheden. Er zijn namelijk tal van soorten te koop, waardoor je een ruime keuze hebt. Benieuwd welke bh-soorten eigenlijk onmisbaar zijn in je garderobe? Je leest het hieronder!

Beugel bh

Een van de populairste bh-soorten, is de beugel bh. Deze bh is dan ook zeker een musthave in jouw kledingkast. Dit model biedt goede ondersteuning en is daardoor ideaal voor dagelijks gebruik. Zo’n model zorgt voor een glad oppervlak en is perfect om te dragen onder werkkleding of onder kleding voor naar een feestelijke gelegenheid. Het is een veelzijdige bh-soort die geschikt is voor diverse gelegenheden.  

Beugelbeha’s zijn te koop in verschillende stijlen en kleuren. Kies een model dat past bij je maat en je wensen. Heb je een grote boezem? Dan maak je een geweldige keuze met een grote maten BH.

Strapless bh

Een andere onmisbare bh-soort in je garderobe, is de strapless bh. Zo’n model is perfect voor als je bijvoorbeeld een off-shoulder top of jurk draagt. Een strapless bh heeft geen zichtbare bandjes en dat maakt zulke outfits nog mooier. Deze bh-soort is verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, zodat je voor een strapless bh kunt kiezen die helemaal bij je past.

Sport-bh

Een sport-bh is ook een goede toevoeging aan jouw kledingkast. Een sport-bh is ideaal voor als je vaak actief bezig bent. Het is geschikt om te dragen tijdens je sportsessie in de sportschool, maar ook als je een wandeling gaat maken. Een sport-bh is ontworpen om de juiste ondersteuning te bieden tijdens sportieve activiteiten.

Een sexy bh

Een sexy bh is ook een leuke toevoeging aan je kledingkast. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een model van kant. En sexy bh geeft je zelfvertrouwen een boost én kan bijdragen aan meer intimiteit in je relatie, ook als je ouder word. Zo’n bh laat je mooi voelen en is daarom een must in je garderobe.

T-shirt bh

Waar je ook veel profijt van hebt, is een T-shirt bh. Deze bh-soort is niet alleen ideaal omdat het onzichtbaar is onder je kleding, ook is zo’n model perfect voor ontspanning. Een T-shirt bh zit vaak comfortabel en is daardoor niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook geweldig om aan te hebben als je aan het relaxen bent.

Terug naar home
BabyBaby